2014-09-10 09:06:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Új célokat tűz maga elé

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Itt az alkalom arra, hogy dédelgetett álmait végre megvalósítsa. A közelmúltban támadt egy jó ötlete, amelyet most, hogy az ön jegyében jár a Hold, végre meg is valósíthat. A mai napon különösen kegyelik önt a csillagok. Használja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne tegye magának olyan magasra a mércét! Ha eleve lehetetlen megfelelnie neki, akkor azzal csak a kudarc esélyét növeli. Elérhető célokat kell keresnie a magánéletben is, nem csak a munkájában. Egy barát tanácsaira hallgathat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap alkalmas arra, hogy valamilyen vállalkozást indítson, vagy egyszerűen csak változásokat kezdeményezzen az életében. Amibe most kezd bele, azzal egészen biztosan sikereket fog elérni. Ez éppen így igaz a magánéletére is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap lehetősége lesz arra, hogy a pozícióját megerősítse. A munkahelyén hatalmi harcok dúlhatnak, ne viselkedjen se túl flegmán, se túl agresszíven. Ezzel lophatja be magát leginkább a feljebbvalói, munkaadói szívébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene olyan görcsösen ragaszkodnia ahhoz, amit megszerzett. Lehet, hogy éppen egy munkahely, vagy pozícióváltás hozza el önnek a várva várt emelkedést. Még attól sem kell megijednie, ha pillanatnyilag légüres térben érzi magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában ünnepli a születésnapját, s ilyenkor természetes, hogy egyfajta mérleget készít az életéről. Értékeljen reálisan, és vegye számba a jót is! Az illúziók negatív értelemben is rabul ejthetik: ne lássa rosszabbnak a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha ma kell bármilyen szempontból új utakra térnie, akkor azt bizakodva, szinte gondtalanul teheti meg. Ez az ön esetében nagy szó, mivel általában túlságosan is ragaszkodik a biztonságához, a régi utakhoz. Ma viszont szárnyakat kap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamit le kell zárnia, de ne bánkódjon emiatt. Ha ugyanis ezt a lépést nem teszi meg, azzal egyúttal lezárja annak a lehetőségét, hogy valami új kezdődjön el az életében. Ne nézzen visszafelé, mert úgy marad, mint Lót felesége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó tulajdonságai, erényei kerekednek önben felül a mai napon, amit mindenki észrevesz, elismer. Kapcsolatteremtő képességét nemcsak a magánélet szférájában kamatoztathatja, de a szakmai életben is ismertségre, közkedveltségre tehet szert.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon a szerencse kíséri önt a pénzügyi tervei megvalósításában. Jól teszi, hogy ha biztosra akar menni, és a többség akaratának enged egy döntésében. Így nemcsak a támogatásukat élvezheti, de valóban szerencsésebb lépéseket tehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Új célokat tűz maga elé, amivel segít önmagának abban, hogy előkészítsen egy gyökeres sorsfordulatot. Ehhez persze fizikailag is jó erőbe kell hoznia magát. Ha eddig nem tette volna meg, kezdjen el ma rendszeresen sportolni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem tűr halasztást, hogy bizonyos óvintézkedéseket tegyen az egészsége érdekében. A legnagyobb ellensége egy káros szenvedélye lehet: tegye le a cigit, vagy a poharat még ma! Most viszonylag könnyen változtat az életmódján.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: